Data ødelagt- Ikke blogging ..

 Hei alle søte lesere !

Da har det vært en stund siden jeg blogga sist, men det er pga. at dataen til pappa er ødelagt, min er ødelagt, og den gamle pc'n her står på rommet til broren min, og det er ork. Så når jeg har fått spart opp til Mac så blir det mere blogging, ellers så får dere nøye dere med mobilblogging. Jehey.

Ikke så mye som skjer frammover. På Mandag skal jeg ha julebord med klassen og jeg og Hanna er ansvarlige. Dette kan jo bli morsomt ! Så jeg skal ha på meg den blå kjolen litt lenger ned på bloggen. Den passa ! Eller, Den var litt liten over brystet.. Men det funker !

På lørdag kommer Mathias på besøk. Siden jeg tapte et veddemål så skylder jeg han masasje, og det er jo jeg FLINK til da. Nei. Så det kan bli morsomt det og. Blir sikkert filmkveld med pizza og masse godteri. Gleder meg !

På onsdag slutter vi på skolen og, wiiiiiiiiii ! Bare julekonsert, og så karakterkorta så er det hjem å chille. Gruer meg litt til å få karakterene. Men jeg fikk tilbake matte tentamen idag. Jeg begynte å skrike i klasserommet, for jeg hadde aldri trodd at JEG skulle få så bra på matte. Et halvt poeng fra en 5-. Glad Pia! På norsk så fikk jeg 4+ siden læreren tydeligvis ikke forstod, og på engelsk fikk jeg 5 :)

Blogges senere !


  0 kommentarer på "Data ødelagt- Ikke blogging .."


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Velkommen til bloggen min ! Jeg heter Amalie, er 13 år og kommer fra Halden. Her kommer jeg til å skrive om det som faller meg inn. Ikke glem å kommentere !


arkiv


Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » Engelske sitater
 • » Om meg
 • » Outfits
 • » Trening
 • » Videoer


 • linker


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits