Juleball

Ja, dette med julaball..

Som noen sikkert vet allerede så går kjæresten min i 10 klasse og jeg i 8 klasse. Det betyr jo at jeg ikke kan gå sammen med han, men han skal gå med en annen jente. Det er nettopp dette som jeg er litt redd for. Jeg vet at jeg kan stole på begge selvom jeg ikke kjenner denne jenta så godt, men hun er vell snill nok til å skjønne at hun ikke skal fucke det opp. Men allikavell, han er kjæresten min og jeg er jo redd for at det skal skje noe. Det er vell normalt, håper jeg. men det jeg syntes er teit, er at skolen ikke tar hensyn til dette. det er jo noen som faktisk finner noen som er større enn seg selv også. Jeg har snakka med en del om dette, og ja. Noen er enige og andre ikke. Men, selvfølgelig har man lyst til å gå på ball med kjæresten sin. Jeg håper jo de fleste skjønner det. Jeg syntes bare dette er litt rart. Min mening.
 

 

Hva syntes du ?


  5 kommentarer på "Juleball"

Postet av: nossum
Hei. Skulle bare stikke innom å ønske deg en riktig god lille julaften! Håper du gleder deg like mye som meg til morgendagens overaskelser, og at det blir som du håper! :)

Jeg skal iallefall kose meg masse med kaker, gaver og familien!

Ha en fortsatt kjempefin kveld ;*
23.des.2011, 21:49
URL: http://nossum.blogg.no
Postet av: Adele Grosås
God jul søta!! Håper du får en vidunderlig juleaften og en fin romjulstid <3
24.des.2011, 12:14
URL: http://adeleg.blogg.no/
Postet av: Victoria ♥
JEG, JEG synes at alle i tiende klasse, skulle dratt på ballet, og kunne tatt med seg èn person, kunne jo f.eks bare vært at de kunne tatt meg seg en som går på ungdomsskolen selv, f.eks 13 års aldersgrense, og at ikke du måtte gå med en som går i samme klasse. menmen, det er hvertfall min mening. så hvis jeg hadde bestemt, så kunne Mathias ha tatt med seg deg på ballet.. Men kan vel hende skolen gjør det sånn her, pga hvis alle tiende klassingene tok med seg en hver som ikke var fra klassen, så hadde de blitt dobbelt så mange, så skolen kanskje ikke har plass, råd, og at det blir for mange. .<3

Uansett, god jul, søta <3
24.des.2011, 18:16
URL: http://svbm.blogg.no
Postet av:
+ at det hadde blitt litt teit at en 8.klassing skulle vært med alle de andre 10.klassingene. Men daten til LA, er kjempe hyggelig og fucker ikke opp for andre osv. så ikke noe og bekymre seg for ;) men dere kan jo ha deres eget lille ball hjemme i stua ;P
22.jan.2012, 00:40
Postet av: skageen
Anonym: Haha! ja, daten hannes tror jeg ikke ville gjort noe ;)
22.jan.2012, 00:41
URL: http://skageen.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Velkommen til bloggen min ! Jeg heter Amalie, er 13 år og kommer fra Halden. Her kommer jeg til å skrive om det som faller meg inn. Ikke glem å kommentere !


arkiv


Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » Engelske sitater
 • » Om meg
 • » Outfits
 • » Trening
 • » Videoer


 • linker


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits