Dårlig blogging- har en plan !

Siden jeg har hatt en ekstremt dårlig blogging i det siste, så har jeg kommet med verdens beste plan. Jeg kommer til å blogge de dagene jeg har noe morsomt å blogge om. Det skjer så lite for tia. Så jeg kommer bare til å oppdatere når det er noe morsomt. Kommer KANSKJE ett innlegg senere idag. 


 

//weheartit//

 

 

<3
Skada jenter !

Hei alle søtinger ! Jeg og Emilie sitter å ser på at alle andre har gym, morro ! Vi er skada vi se.. Så kom med noen tips om hva vi kan gjøre !!!
Gladpia x 1000

Hei alle søtinger !

Mathias kommer etterpå, wii ! Har kjeda ræva av meg i hele dag, så jeg gleder meg sykt. Haha, så han for noen timer siden liksom. Så når han kommer etterpå så kommer svara på spørsmålrunden, eller vi skal hvertfall filme dem. Men poenget er at vi har tenkt til å ha en "må gjøre video" sammen med den andre videoen. Genialt eller hva, jeg vet. Så det er bare å sende inn masse ting vi må gjøre, så kommer videoen i løpet av de neste dagene ! 
// weheartit //

 

Q: noen ting du vil at vi skal gjøre ?
Spørsmålsrunde!- med kjæresten

Hei alle sammen !

Ikke gjort stort annet idag enn å være ute med venner. Sett på ett par filmer og sånn. Men jeg og Mathias tenkte vi skulle ha spm runde. Bare å sende inn masse spørsmål, så svarer vi på de fleste sikkert :)Mitt brune hår !

Hei alle sammen !

Bare en liten kommentar fra tanta mi til "Åse":

Og der kom argumentet om hvordan dyrene behandles.

OK. Spiser du kylling, Åse? (Hvis ikke, all ære til deg, hvis ja, da burde du kanskje revurdere kritikken din)

Mattilsynet har gått ut og kritisert norsk kyllingoppdrett for brudd på dyrevelferdsloven.

Er _det_ bedre enn pelsoppdrett?

 

Videre til innlegget.. Kom med en overaskelse til alle på skolen idag, nemlig det at jeg har farga håret mørkebrunt ! Noen syntes det var fint, andre ikke. Whatevaaa ? Haha! Så vi hadde en vanlig skoledag. Etter skolen dro jeg og Hanna til byen for å finne noe å ha på oss til fredag når vi skal i bursdag. Vet dere hva vi fant eller ? Ikke en dritt. Fy fa*en så irritert jeg blir når det ikke fins en fin kjole i alle klesbutikkene ! Klikker ! Så for å roe oss litt ned stakk vi en tur innom Nille. Standar. Fant faktisk mye nyttigt. Nille in my heart. Så etter det stakk vi en tur på Mc Donalds for å ete. Hanna en mc Flurry, og jeg med 2 cheeseburgere og en stor cola. Usunnhet, me like ! Så ble vi hentet av mamma, og etter å ha kjørt hjem Hanna dro vi på legevakta for å skjekke om det er brudd i fingeren min eller ikke. Og det var ikke noe vits å sitte å vente der oppe, for da hadde jeg ikke rukket skolen i morra, så vi tar det heller en av de kommende dagene. Så nå skal jeg kose meg videre med å høre på musikk og chille. 

Hva syntes dere ?
Canada Goose jakka mi- Nå har dere kanskje ikke så mye å si lenger ?

Hei !

Bare ett sånn lite sammendrag av dagen. På skolen i dag skjedde det ikke no spess bortsett fra å ha det jævligt morro. Som vanligt ! Etter det gjorde jeg ikke så mye, kommer som et innlegg i morra, det skal være en overaskelse for de på skolen. Så har jeg og Hanna bestemt oss for å dra til Hemsedal i vinterferien. Vi skal eie ALLE i slalom bakken, alle ! Etter en laaang stund dro jeg på håndball trening dder jeg fikk trena i 30 min før det gikk skeis. Fingeren ble dobbelt så stor, og blå ! Klarer fortsatt ikke bevege på den, så jeg vet da søren hva som har skjedd. 

Dette med jakka mi, som altså har ekte ulvepels på hetta. Det er så sykt mange som har sagt til meg at det er slemt å drepe ulver, men dere han faenmeg ikke en ting å si ! 

Tanta mi, som jeg fikk jakka av, kan absolutt det meste om det her. Hvis dere har lyst til å argumentere med henne så værsegod. Ha en fin tur sier jeg bare, for du er ekstremt heldig om du vinner den diskusjonen, da er du evig heldig ! Hun skrev en kommentar på bloggen min om alle dere som har kommentert dårlige og stygge ting om jakka mi, kanskje noe dere burde visst noe om før dere tok det opp. Her er kommentaren jeg fikk:

Gi blaffen i kommentarene om pelsen. Tro meg, når du bruker noen som helst form for pels, vil alltid en eller annen komme med en kommentar!

Det jeg stiller spørsmål ved, er hvorfor det er greit å bruke skinnprodukter, men ikke pels?

Mange sier at det er greit fordi man må drepe de dyrene uansett, siden man spiser kjøttet.

Ja, vel. Hvorfor er det greit å drepe dyr for mat, men ikke klær?

Mange sier at det er greit fordi man trenger maten, men ikke klærne - det finnes nemlig fuskpels som er like bra.

Men, nei. Man trenger faktisk ikke å spise kjøtt. Det finnes mange vegetarianere i verden.

Når vi nå først er inne på dette med mat. Er det da greit å bruke kaninpels?

For man spiser jo faktisk kanin...

Og hvorfor er det greit å dra på jakt, skyte et dyr for hobbyens skyld, flå det, partere det, og så servere kjøttet i middagsselskap, forresten? Gjerne også heve en skål over kjøttet, med en god rødvin i glasset. Hvorfor er det bedre?

Mange vil følge opp med å spørre deg om du ville brukt pelsen fra din egen katt eller hund.

Man ville ikke barbert sitt eget barn for å få hair extensions, ville man vel?

Men allikevel brukes hair extensions av typen ekte menneskehår, fra _andre_ mennesker.

Selvfølgelig ville man heller ikke brukt pels fra sitt eget dyr!

Det argumentet er latterlig... som de fleste argumentene mot pels er.

De eneste som i mine øyne virkelig har argumentene sine i orden i denne diskusjonen, er veganere.

Så - de av dere som ikke spiser kjøtt, egg, meieriprodukter eller andre former for mat av animalsk opprinnelse, og ikke bruker noen klær som kommer helt eller delvis fra dyr, verken ull, lær, pels eller silke - DERE kan kaste den første steinen!

Ikke bry deg om det, Amalie. Kos deg med jakken! :)

 

Så der fikk dere vell egentlig en rett tilbake ..
Har du(bare ment til dere som fortsatt er imot) noe mer du vil diskutere da ?

I morra skal jeg og Hanna til byen for å finne gave til kjæresten som feirer bursdagen sin på fredag , wii.. Og selvfølgelig noen klær da..

 

Q: Noe du fortsatt vil ta opp ?
Canada Goose Jakke- fikk av tante !

Hei alle søte lesere !

For noen dager siden så kom jeg hjem etter skolen, og det første jeg ser når jeg kommer inn døra er en Canada Goose jakke ! Iiiiiippp ! Hvor lenge har ikke jeg ønsket meg den, 1-2 år eller ? Jeg har fortsatt en stemme inni hodet mitt som sier ; er den virkelig min ? 


Hva syntes du ?

Kunne du tenkt deg en sånn jakke ?

 Redigert i ettertid:

Til dere som sier at dere ikke ville tenkt dere enn sånn jakke siden de dreper ulver. Ta en kikk på hjemme siden til Canada Goose. LES DET FØR DERE KOMMENTERER NOE DERE IKKE VET NOE OM !

 
Sminkevideooo !

FML,,, lagde et superlangt innlegg så klarte datan å klikke så det lagra seg ikke. So here we go, again.

Noen har spurt om jeg kan lage, men jeg orker ikke nå, for det første har jeg ræææva kamera, og jeg føler meg dum forann det..

Legger ut av noen andre fra youtube som jeg søkte opp nå. 

 
What's in a name? That which we call a rose, by any other name would smell as sweet.

Romeo and Juliet.

Vi var hjemme hos Mathias istad der vi så på Romeo og Julie. Den var kjempesøt ! Nye favoritt ! Garantert ! Annbefaler å se den. Du vill ikke angre. 

Slenger med noen flere Quotes .


 

Hva syntes du ?

Har du sett Romeo og Julie ?
Sixpack på jenter ?-hot or not

Hei alle sammen ! 

Jeg og kjæresten driver hele tiden å diskuterer det med magemuskler på jenter, om det er fint eller stygt. Han sier at det ikke er fint, men at bare en sånn strek midt på magen er fint. Jeg syntes det samme, men jeg syntes det går greit med magemuskler bare den ikke er sånn kjempe synlig. Hva syntes dere ?Hva ville du valgt å ha ?
INSTAGRAM- følg meg

Hei alle sammen ! 

 

Jeg har fått meg Iphone 4, og da måtte jeg jo bare ha Instagram. Jeg har bare lagt ut noen bilder enda, men det kommer fler ! Håper dere vill følge meg da. Kanskje jeg følger dere og. Bare legg igjen brukernavnet deres i kommentarfeltet, så skal jeg ta en titt. Jeg heter amalieskagen :)Hva syntes du om bildene ?

 

Ikke glem å ta en tur innom meg da :)
Mål, gleder, og gruer meg til i 2012 !

Hei alle sammen ! 

Overskrifen sier det vell ? Jeg skal skrive ned 3 ting jeg gleder og gruer meg til dette året, og 10 mål for dette året. Jeg kan vell bare starte !

Gleder meg til :

-Dra på badetur med kjæresten 

- Sommerferie

-Bytte rom

Gruer meg til :

-Det blir ny vinter

-Siste dagen i sommerferien

- Tentamen

10 mål for 2012 :

-Ha det mere morro med venner

-Arangere sommerparty med vennene mine !

-Få bedre resultater på prøver

-Få mere muskler der jeg trenger det.. hmpf

-Skifte klesstil til min helt egen

-Bli flinkere til å blogge 

-Ta mere bilder

-Finne på noe spessielt med kjæresten

-Få langt hår og ikke bruke varmeprodukter

-Spise mer sushi

Kommenter !

 

 

 
Overskrift ?

Hei !

Dere må ta en tur innom HER ! Han her har skjønt det ! 

____________________________________________________________________________________________

Nå har jeg jo ikke blogget på en stund pga. at jeg ikke har hatt data, men jeg fikk kjøpt meg en igår. Jeg sparte opp til macbook, men orka ikke kjøpe den. Jeg skal heller bruke pengene på det altfor ødelagte, stygge og slitte håret mitt. 

Det har egentlig ikke skjedd noe spessielt når jeg ikke har blogga, bortsett fra julaften, nyttår og at jeg har vært noen steder. Jeg fikk blant annet Iphone 4, masse klær og sko, sminke, gavekort, penger og masse mer til jul. Storfornøyd med alt ! 

Jeg har jop også overtalt pappa til å farge håret brunt, så nå har vi bestilt time som ikke er om så mange uker. Wiiiii !!! Blogger mere imorra når jeg ikke er så trøtt. 

Natta !


loveu<3Velkommen til bloggen min ! Jeg heter Amalie, er 13 år og kommer fra Halden. Her kommer jeg til å skrive om det som faller meg inn. Ikke glem å kommentere !


arkiv


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011


kategorierBlogg
Engelske sitater
Om meg
Outfits
Trening
Videoer

linker


blogg.no
Få din egen blogg!

design


Designet er laget av Katrine.

hits