Ønskeliste

Hei alle sammen. Nå ligger jeg under dyna og hører på musikk. Digg...<3    Bare en halvtime til Paradise Hotel starter. Det er så mange dumme deltakere der i år. Herregud. Så nå skal jeg ordne meg for kvelden så jeg bare kan legge meg til å sove etterpå.

Men jeg har jo tenkt til å vise dere ønskelista mi. Laga en kollasj.

Solbriller - Rayban Clubmaster LINK     De er så fine ! Har ønska meg de en god stund nå...

Kjole - Nelly LINK 

Denim jakke - Nelly  LINK

 

 

Hva syntes du om ønskelista ?
Kongsberg !

Hei! Nå har skolen vært på Kongsberg. Jeg stod sammen med Mathias, eller vi aka da. Det var 17 grader, så det var sykt vått og kramt. Ble gjennom våt etter første turen. Vi har kosa oss da.

Så nå skal jeg hoppe i dusjen og etter det bare chille forann tv'n. Mathias kommer senere ikveld. Skal nok sikkert se på Paradise Hotel. Ingen pene deltakere i år jo. Buhu.

Snakkes senere ! <3
Blogger jeg leser !

Hei alle sammen. Nettopp ferdig med å ordne meg, og har ikke noe annet å gjøre enn å sitte på data'n. Så da tenkte jeg at jeg kunne legge ut de bloggene jeg leser fast, sikkert ikke så mange som andre leser men.

(Har ikke plassert etter noen rangering)

http://l0ve.blogg.no/

 

http://reej.blogg.no/

 

http://axelgb.blogg.no/

 

http://werun.no/andreabadendyck/

 

http://rhenriksen.blogg.no/

 http://tcmn.blogg.no/

 

Ble litt forskjellige str på bilder og sånn, men det går vell bra ? 

Så nå skal jeg kose meg under dyna litt til før jeg drar til skolen. Skal foresten ha aktivitetsdag i morra, så da skal jeg på Kongsberg ! Jeg og Mathias skal prøve ut akebakken som er kommet. Blir morro! 

Snakkes senere !
Hos mamma - Mac sminke

Hei! Nå sitter jeg i sofaen oppe hos mamma å hører på litt musikk. Kos! Jeg fikk også to Mac øyenskygger av ho! Takk mamma !<3

Mathias kommer senere ikveld, så vi skal se ferdig Titanic og spise. Så ser vi vell sikkert på en annen film og. Snakkes senere ikveld !
KONY 2012

Nå har jeg da sett filmen, og jeg er nesten stum.  Filmen handler om en gruppe som heter LRA, som er en geriljagruppe ledet av en mann som heter Kony. Denne gruppen finner sted i Uganda og har holdt på i over 20 år. Hittils har de kidnappet nærmere 30.000 jenter og gutter fra familien deres om natten, gjort dem om til barnesoldater, sexslaver og tvunget dem til å drepe sine egne foreldre og mange, mange andre uskyldige mennesker. Når du først er tatt av LRA, er det ingen vei tilbake, kun døden. Lederen, Kony, er fortsatt på frifot og holder på med dette den dag i dag. I filmen blir du introdusert for en gutt som heter Jacob, som var barnesoldat for Kony. Han forteller historien sin, mye av filmen består av når han fortsatt er fanget under Kony. Han forteller blant annet at broren hans prøvde å rømme, og fikk hodet kuttet av. Han gråter i det han sier at han heller ønsker å dø enn å være i live?. Målet med denne filmen er å spre dette budskapet verden rundt, fordi Kony er såpass lite kjent at det er vanskelig å få gjort noe. Målet til de som står bak prosjektet ?Kony 2012″ er å fange Kony innen 2012 er over, stoppe LRA og befri alle barna. Det skal også sies at filmen er helt fantastisk laget.


 Jeg annbefaler alle å se filmen, faktisk så BER JEG DERE se den ! Hva syntes du om dette ?Velkommen til bloggen min ! Jeg heter Amalie, er 13 år og kommer fra Halden. Her kommer jeg til å skrive om det som faller meg inn. Ikke glem å kommentere !


arkiv


Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » Engelske sitater
 • » Om meg
 • » Outfits
 • » Trening
 • » Videoer


 • linker


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits