Daddy's little angel

Hei alle sammen !

For noen uker siden tror jeg pappa fikk nok av masinga mi, så han se endelig ja tiø at jeg fikk lov til å farge håret. Glad Pia x 1000. Men når jeg snakka med han igår så hadde han ombestemt seg.. Men siden jeg er pappa sin lille engel overtalte jeg han.

Men poenget nå er at jeg må bestemme meg for farge. Jeg skal kjøpe sånn "falskt hår".. Glemt hva det heter.. Ja, det er kanskje teit, men jeg er så jævli lei kort hår nå, det er likefør jeg spyr !! Så jeg legger ut noen bilder av hårFARGER jeg syntes er fine. Ikke tenk på frisyrene, for jeg vet ossen frisyre jeg skal ha :)

Hvem syntes du ?Juleball

Ja, dette med julaball..

Som noen sikkert vet allerede så går kjæresten min i 10 klasse og jeg i 8 klasse. Det betyr jo at jeg ikke kan gå sammen med han, men han skal gå med en annen jente. Det er nettopp dette som jeg er litt redd for. Jeg vet at jeg kan stole på begge selvom jeg ikke kjenner denne jenta så godt, men hun er vell snill nok til å skjønne at hun ikke skal fucke det opp. Men allikavell, han er kjæresten min og jeg er jo redd for at det skal skje noe. Det er vell normalt, håper jeg. men det jeg syntes er teit, er at skolen ikke tar hensyn til dette. det er jo noen som faktisk finner noen som er større enn seg selv også. Jeg har snakka med en del om dette, og ja. Noen er enige og andre ikke. Men, selvfølgelig har man lyst til å gå på ball med kjæresten sin. Jeg håper jo de fleste skjønner det. Jeg syntes bare dette er litt rart. Min mening.
 

 

Hva syntes du ?
Data ødelagt- Ikke blogging ..

 Hei alle søte lesere !

Da har det vært en stund siden jeg blogga sist, men det er pga. at dataen til pappa er ødelagt, min er ødelagt, og den gamle pc'n her står på rommet til broren min, og det er ork. Så når jeg har fått spart opp til Mac så blir det mere blogging, ellers så får dere nøye dere med mobilblogging. Jehey.

Ikke så mye som skjer frammover. På Mandag skal jeg ha julebord med klassen og jeg og Hanna er ansvarlige. Dette kan jo bli morsomt ! Så jeg skal ha på meg den blå kjolen litt lenger ned på bloggen. Den passa ! Eller, Den var litt liten over brystet.. Men det funker !

På lørdag kommer Mathias på besøk. Siden jeg tapte et veddemål så skylder jeg han masasje, og det er jo jeg FLINK til da. Nei. Så det kan bli morsomt det og. Blir sikkert filmkveld med pizza og masse godteri. Gleder meg !

På onsdag slutter vi på skolen og, wiiiiiiiiii ! Bare julekonsert, og så karakterkorta så er det hjem å chille. Gruer meg litt til å få karakterene. Men jeg fikk tilbake matte tentamen idag. Jeg begynte å skrike i klasserommet, for jeg hadde aldri trodd at JEG skulle få så bra på matte. Et halvt poeng fra en 5-. Glad Pia! På norsk så fikk jeg 4+ siden læreren tydeligvis ikke forstod, og på engelsk fikk jeg 5 :)

Blogges senere !
MÅ GJØRE VIDEO !

Hei søtinger !

Nå sitter jeg og Hanna og svetter idol. GO VEGARD ! *stem på han*

Så jeg tenkte jeg skulle ha "må gjøre video". Hanna skal være med, så send inn masse crazy forslag, Vi gjør alt fra å bade i snøen til å lage retarda danser. Mwehe :) Send inn maaaaaase forslag. Kan f.eks sende inn 20000 forslag hver ! Gjør ingenting.

Derfor gleder jeg meg til sommeren. Sitte bakpå sykkelen til Mathias, dra langt bort, bade, og sitte på stranda leeeeeenge. Elsk<3


 
Jule Outfit-Bilder

Hei søtinger !

Ligger rett ut i senga som den største slappfisken. Latskapen lenge leve. Har lest noen blogger og litt sånn. En blogg jeg annbefaler sterkt er http://rhenriksen.blogg.no/ . Leser den daglig.

For noen dager siden bestilte jeg en kjole fra Nelly.com som jeg skal ha på meg på julaften. Jeg syntes den er kjempefin, og den passer jo på en måte til julaften. Egentlig nyttårsaften og, men da finner jeg meg sikkert en annen kjole jeg skal bruke.Syntes den er kjempefin !

I tilegg bestilte jeg meg et par sko, men jeg finner de ikke på nelly, så jeg får legge ut bilde av dem når jeg får de.wiiiiihu
Hva syntes du om kjolen ?
Ikke glem spørsmålrunden ! -kommer video senere idag

Hei søtinger !

Dere har vell ikke glemt spørsmålsrunden eller ?

Tenkte jeg skulle svare på spørsmål senere idag, etter at jeg er ferdig med å pugge til matte tentamen. Siden jeg ikke har fått inn så mange spørsmål så håper jeg at dere vil spørre om noe mer. Ærlig talt, det må være noe dere lurer på ? JA, så skriv det under da.. ! -temperamang. Just kidding. Så vær noen engler å kom med rara, morsomme spørsmål, for jeg har virkelig lyst til å svare på spørsmål istedenfor å øve.Dette har da altså ikke jeg noe lyst til å gjøre :)

Kommenteeeer... !
Beklager- Igjen

Ja. Lite blogging på meg i helga, men lover at jeg skal blogge mer nå. Må skjerpe meg.  Så, har egentlig ikke gjort så mye idag bortsett fra å blitt torturert og hatt besøk. Tortureringa er bare Melvin som bindte meg fast med håndjern, putta meg inn i dusjen, putta et håndkle over annsiktet mitt og spyla på med vann. Morro det da. Ellers så har jeg vært ute med Mathias. 

 Ingen bilder.. Orker ikke nå. Skal legge meg.. Hmpf.

Nattaaaaaa
Trening-Campino

Heeei :)

Bra sammensetting eller? Joa. Skal trene etterpå, husker ikke helt når. Jo, 6 trur jeg det var. Så da tenkte jeg at jeg skulle slutte en halvtime tidligere for jeg skal på Campino med "mange". Orker ikke skrive alle. Såda blir det oppfetning på G skjønner dere ;D Kommer sikkert noen bilder senere idag! 

JEG HAR FÅTT HEKTA !
KONKURRANSE !

Hei søtinger!

Som dere sikkert vet nå, så sliter jeg fortsatt å finne ut gave til kjæresten min. Jeg har kjøpt en ting, så har jeg en liten tullegave, men jeg skal ha en ting til å. Har funnet en ting som jeg vurderer å gi han, men da har jeg ikke råd til at begge to kan være med. Så da skal jeg ha en konkurranse, der det beste forslaget vinner. Hvis du vinner, men bor langt ifra der jeg bor så vinner du at jeg skal titte innom bloggen din 5 ganger daglig i en hel mående+ at jeg linker bloggen din. Hvis du bor nærme meg, så vinner du godteri- spørs hva du liker. Så plis! HJELP MEG! Ikke tenk på pris, bare send inn masse forslag.

Q: Hva ville du gitt kjæresten din.. ?
Velkommen til bloggen min ! Jeg heter Amalie, er 13 år og kommer fra Halden. Her kommer jeg til å skrive om det som faller meg inn. Ikke glem å kommentere !


arkiv


Januar 2012
Desember 2011
November 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » Engelske sitater
 • » Om meg
 • » Outfits
 • » Trening
 • » Videoer


 • linker


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits