Ønskeliste

Hei alle sammen. Nå ligger jeg under dyna og hører på musikk. Digg...<3    Bare en halvtime til Paradise Hotel starter. Det er så mange dumme deltakere der i år. Herregud. Så nå skal jeg ordne meg for kvelden så jeg bare kan legge meg til å sove etterpå.

Men jeg har jo tenkt til å vise dere ønskelista mi. Laga en kollasj.

Solbriller - Rayban Clubmaster LINK     De er så fine ! Har ønska meg de en god stund nå...

Kjole - Nelly LINK 

Denim jakke - Nelly  LINK

 

 

Hva syntes du om ønskelista ?
Canada Goose Jakke- fikk av tante !

Hei alle søte lesere !

For noen dager siden så kom jeg hjem etter skolen, og det første jeg ser når jeg kommer inn døra er en Canada Goose jakke ! Iiiiiippp ! Hvor lenge har ikke jeg ønsket meg den, 1-2 år eller ? Jeg har fortsatt en stemme inni hodet mitt som sier ; er den virkelig min ? 


Hva syntes du ?

Kunne du tenkt deg en sånn jakke ?

 Redigert i ettertid:

Til dere som sier at dere ikke ville tenkt dere enn sånn jakke siden de dreper ulver. Ta en kikk på hjemme siden til Canada Goose. LES DET FØR DERE KOMMENTERER NOE DERE IKKE VET NOE OM !

 
Jule Outfit-Bilder

Hei søtinger !

Ligger rett ut i senga som den største slappfisken. Latskapen lenge leve. Har lest noen blogger og litt sånn. En blogg jeg annbefaler sterkt er http://rhenriksen.blogg.no/ . Leser den daglig.

For noen dager siden bestilte jeg en kjole fra Nelly.com som jeg skal ha på meg på julaften. Jeg syntes den er kjempefin, og den passer jo på en måte til julaften. Egentlig nyttårsaften og, men da finner jeg meg sikkert en annen kjole jeg skal bruke.Syntes den er kjempefin !

I tilegg bestilte jeg meg et par sko, men jeg finner de ikke på nelly, så jeg får legge ut bilde av dem når jeg får de.wiiiiihu
Hva syntes du om kjolen ?
Day 3- Parfymene dine

Hei søte lesere !

Helt vanelig dag på skolen idag, bortsett fra at 10. klasse ikke er der -no boyfriend.. ja, stakkar meg. Men egentlig ikke så mye som skjer videre idag heller. Skal på trening. Gleder meg faktisk litt.. :) Men idag er det "dag 3" og jeg skal vise dere parfymene mine. En av de jeg bruker er mamma sin da, men ho er ikke hjemme så jeg bare finner ett bilde av den på google :)

1.Donna Karan New York - Denne bruker jeg hver dag. Lukter utrolig godt !

2.Versace Bright Crystal - Denne er mamma sin, men når hun deler bad med meg må hun vell regne med at jeg låner alt muligt av henne, eller hva ?

Dagens Outfit. Ja, ikke så spessielt, men når jeg tar bilder kan jeg vell likegodt gjøre innlegget litt mer spenndene :)Ikke klag på kvaliteten på bildet, jeg vet det er crappy. Buksa er fra Tyrkia og Toppen er fra Vero Moda. Den er egentlig mamma sin da men ..

 

 
Ønskeliste-Topp10-Nelly

Hallo alle søte lesere!

Nå er det jo ikke så lenge til jul, og jeg har begynt å tenke litt på hva jeg ønsker meg. Egentlig ikke noe sånt spessielt jeg ønsker meg bortsett fra penger til ny data og sånn, men jeg fant noen must !:)

-Tilfeldig rekkefølgeSko-H&M 299,- Fåes kjøpt HERSko- Nelly 449,- Syntes disse er DRITFINE! Kjøpes HER!

Sko- Nelly ..DRITFINE.. Kjøpes HER

Kjole- Nelly 479,- Kjøpes HERKjole- Nelly 399,- Kjøpes HERKjole- Nelly 299,- Kjøpes HER
Smykke- Nelly 149,- Kjøpes HERTopp- Nelly 199,- Kjøpes HERTopp- Nelly 199,- Kjøpes HERTopp- Nelly 229,- Kjøpes HER
..

Ikke bry dere om dette innlegget. Har bare noe med designet å gjøre..Velkommen til bloggen min ! Jeg heter Amalie, er 13 år og kommer fra Halden. Her kommer jeg til å skrive om det som faller meg inn. Ikke glem å kommentere !


arkiv


Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » Engelske sitater
 • » Om meg
 • » Outfits
 • » Trening
 • » Videoer


 • linker


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits