Sminkevideooo !

FML,,, lagde et superlangt innlegg så klarte datan å klikke så det lagra seg ikke. So here we go, again.

Noen har spurt om jeg kan lage, men jeg orker ikke nå, for det første har jeg ræææva kamera, og jeg føler meg dum forann det..

Legger ut av noen andre fra youtube som jeg søkte opp nå. 

 
Twilight3-del to!-for andre gang sammen med kjæresten !

Hei alle søtinger !

Sitter hjemme på rommet med tente stearinslys overalt. Ååh, det er så koseligt. Sitter egentlig bare å venter på at Mathias skal bli ferdig med trening så han kan komme hit. Vi skal på Twilight. Måtte jo gå med han når han ikke har sett den før. Han ble litt sur når jeg gikk sammen med mamma se, for han TRODDE han hadde sagt at han ville se den sammen med meg. Men jeg tåler jo å se en så bra film to ganger, så det gjør ikke noe det da :)Har du sett filmen ? :)
Annbefaling!-Sang!

Hei søtinger !

Den er så herlig ! Etter at man har sett filmen blir den bare enda bedre ! Ååh, jeg klarer ikke slutte å høre på den .. <3

 

Sitter å pugger på engelsk tentamen som jeg skal ha i morra. Går egentlig ganske greit. Har innstilt at jeg skal ha en 5 ! Ikke det at jeg tror jeg får den men.. Så jeg blogger om noen timer når jeg har øva litt mer og sånn.

Hva syntes du om sangen ? :)
Videoblogg-komme med forslag?

Hei alle sammen!

På torsdag skal Hanna overnatte hos meg. Vi skulle egentlig dratt på premieren til Twilight, men den var vist til neste uke.. Mwehe. Så vi bestemte oss for å lage en video blogg istedenfor fordi vi er verdens beste bloggere! Så vi trenger noen forslag til hva vi kan blogge om..? Vi gjør absolutt alt muligt(definer det ned til ikke no pornografisk dere pedo menn som er der ute..) Så bare send inn forslag!

Snakkes! 
..

Ikke bry dere om dette innlegget. Har bare noe med designet å gjøre..Velkommen til bloggen min ! Jeg heter Amalie, er 13 år og kommer fra Halden. Her kommer jeg til å skrive om det som faller meg inn. Ikke glem å kommentere !


arkiv


Januar 2012
Desember 2011
November 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » Engelske sitater
 • » Om meg
 • » Outfits
 • » Trening
 • » Videoer


 • linker


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits